Hærger mågerne omkring dig?

Har du fået besøg af en måge? Så hjælper Joma Skadedyr gerne med måge bekæmpelse. 

I flere områder er måger et stigende problem. Selvom at mågen rent teknisk set ikke betragtes som værende et skadedyr, så kan den sagtens gøre skade eller bare være til problemer alligevel.

Mågens ekskrementer kan faktisk gøre større skader på bygninger, biler cykler og andet. Når mågens afføring bliver blandet med regn så kan det give skade på lakken på biler, bygninger, cykler og mange andre ting.

Mågen kan også være et meget stort problem når den skal yngle. For ikke nok med at den kan være aggressiv når ungerne er født, så kan selve reden faktisk også skabe problemer. Mågen bygger af og til rede i skorstene, nedløbsrør, luftkanaler eller andre lignede steder, hvilket kan fører til fugtskader.

I rederne kan der findes mange andre skadedyr. Det kan være mider, sølvfisk, biller og møl. Dyr som du bestemt heller ikke ønsker skal være hos dig.

Mågen er også smittebærer for nogle sygdomme, som ingen ønsker at få. Salmonella, Papegøjesyge og Campylobacter. Derfor skal du ikke tøve med at kontakte Joma Skadedyr, så vil vi hellere end gerne hjælpe med bekæmpelse af dit måge problem. 


Salmonella

er generelt mere farligt for ældre personer, men her kan den i værste tilfælde også være dødelig.

Men selvom at du er en ”Sund og rask person” så kan du faktisk få det rigtigt slemt af salmonella, som kan give dig mavesmerter, kronisk ledsmerter, opkast, diarre og hovedpine.


Papegøjesyge

er vejrtrækningsbesvær som kan ende med at blive en slem lungebetændelse. Her kan den også gøre skade på din lever, hjerte og milt.

Du kan blive smittet ved at indånde forstøvet måge afføring eller bare generelt kontakt med mågen.


Campylobacter

er mavesmerter, kvalme og feber. Selve sygdommen vil for det meste være overstået i løbet af en uges tid.

Men det er slet ikke ualmindeligt at føle sig svag og træt i et stykke tid efter kvalme, feber og mavesmerterne er væk.