Myrebekæmpelse i Holstebro og omegn

Har du fået besøg af myrer i køkkenet eller måske i stuen? Så hjælper Joma Skadedyr gerne med myrebekæmpelse i Holstebro og andre nærliggende områder som Herning, Viborg og Lemvig.

Myrer kan være et problem både indenfor og udenfor din bolig eller erhvervsejendom.
Ved udendørs flisebelægning kan de underminere flisernes integritet. Ved myrer-bo under huse eller terrasser kan de få adgang til dine indendørs arealer med gener specielt i køkken, men også i vinduespartier.

Myrer tiltrækkes af søde sager og fyldte skraldespande. Områder med fugt og gulvvarme er passende forhold for myrer.

Opret en sikringsordning til myrebekæmpelse

  • At sprøjte med godkendte midler både inde og ude
    • Ved indendørs behandling anvendes et middel, som er harmløse overfor kæledyr og mennesker. Og derfor er det også godkendt til anvendelse i køkken privat og erhvervsmæssigt.
  • Det er muligt at oprette servicekontrakt eller en sikringsordning af 2-3 års varighed
    • Ordningen består af sprøjtning for myrer og indeholder et fast besøg forår og efterår.
    • Det er derudover naturligvis muligt at tilkøbe tillægsbesøg.

Mængderabat på myrebekæmpelse

Vi ved, at myreproblemer ikke altid begrænser sig til en enkelt husstand, men kan være et fælles problem, der påvirker hele naboskabet. Derfor tilbyder vi en mængderabat på myrebekæmpelse, når flere i nabolaget oplever det samme problem. Ved at gå sammen og få løst problemet i fællesskab, kan i ikke kun få løst hurtigere, men også spare penge.

Vores mængderabat gør det billigere for alle. Derfor opfordrer vi naboer med myreproblemer til at slå sig sammen og få glæde af vores mængderabat.


Bekæmpelse af alle slags myrer

I vores bekæmpelse mod myrerne oplever vi flere forskellige myrer. Hver myreart har sine egne karakteristika og foretrukne opholdssted. Du skal dog ikke være bekymret. Uanset hvilken type myrer du kæmper med, kan vi naturligvis hjælpe dig. Læs mere om de forskellige myrearter her:


Faraomyrer

Disse myrer er oprindeligt en typisk myrer, som der nu er udbredt over hele jorden.

Derfor findes de i nærheden af varmekilder, da faraomyreren foretrækker en temperatur på ca. 28 grader.

Det er dog sjældent at danskere har problemer med faraomyrer – her er problemet oftest de sorte havemyrer.

Faraomyrer er dog oftest kun et problem i nye og varmebygninger hvor der er let adgang til fødevarer. De findes, ligesom alle andre myrearter, typisk i vores køkkener, da de går efter fødevarer.


Orangemyrer

Orangemyren er nært beslægtet med den sorte havemyrer, men der er alligevel en stor forskel mellem dem. Orangemyren har en blank sort farve og kan kun genkendes på deres specielle appelsinduft. Dette kan blive forstærket hvis man maser myren mellem fingrene.

Disse myrer bygger ofte deres myre-bo i grene, hult træ, træstubbe, og sjældne tilfælde i huses træværk. Sker dette kan det skade træet, da myrerne gnaver i træet, og får skabt et fugtigt miljø, som får det til at rådne. Denne proces kan give god mulighed for at svamp kan udvikle sig, da myrerne skaber fugt i træet.


Sorte havemyrer

Denne myrer er en vi alle kender, det er nemlig den mest udbredte myreart i Danmark. Det er typisk den som du har problemer med i din have, i huset eller på terrassen.

Den sorte havemyrer myldrer frem i de tidligere forårsmåneder, men er mest aktive hen på sommeren. De slår sig ned i jorden under selve betongulvet, hvilket er derfor mange husejere er plaget af den sorte havemyrer.

Hvis du vil vinde kampen mod den sorte havemyrer, så er det myreboet med dronningen der er den vigtigste brik.


Få hjælp til bekæmpelse af myrer i dag

Kæmper du med myrer og har behov for professionel indvending? Så kontakt os på 31 33 84 20 for en snak om lige netop dit problem. Du kan også skrive til os på mail: js@jomaskadedyr.dk eller via vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et tilbud om grundig og effektiv myrebekæmpelse i Holstebro og andre nærliggende områder som Herning, Viborg og Lemvig.