pic

Jens Stougaard
Ejer af Joma Skadedyr

Mit navn er Jens Stougaard, og jeg er ejer af Joma Skadedyr

Jeg er uddannet skadedyrsbekæmper siden 2018. Desuden er jeg uddannet som struktør og kloakmester, og har i en lang årrække arbejdet inden for byggebranchen.

Det gør, at jeg har erfaring i at kunne se om der er muligheder for, at forbedre dit hus med det mål at forebygge rotter, mus, myrer og mange andre skadedyr som du ikke ønsker i din bolig.

Jeg begyndte at arbejde med skadedyrsbekæmpelse i 2010. Det vakte hurtigt min interesse, og jeg kunne med stolthed kalde mig medejer af et skadedyrsfirma i 2017, som gjorde at jeg kunne arbejde med skadedyrsbekæmpelse på fuldtid.

I 2019 valgte jeg at starte eget firma, Joma Skadedyr.

Vores værdier

Hos Joma Skadedyr går vi ind for bekæmpelse af skadedyr, så miljørigtigt som muligt. Vi er i en tid, hvor det handler meget om hvordan vi kan være så miljøbevidste som muligt, hvilket Joma Skadedyr støtter op omkring. Derfor behandler vi skadedyr på den grønneste mulige måde. Det vil sige at vi undgår at sprøjte med gift, hvis det kan lade sig gøre. Det er både sundest for miljøet, men også for dig.

For os handler det om at yde den bedst mulige service for vores kunder. Vi sætter en ære i at gøre vores arbejde professionelt og omhyggeligt. Når Joma skadedyr har været en tur forbi, så skal det helst være sådan at vi ikke skal komme igen i lang tid. 

Der er ingen opgave som er for stor eller lille til Joma Skadedyr. Vi kan klare alt fra at komme ud til private personer og sprøjte mod myrer, til at hjælpe firmaer med rådgivning og forebyggelse af skadedyr.

Vi skal nok finde en løsning på lige netop dit problem!