Privat

I det private kan vi hjælpe med rådgivning og bekæmpelse af de fleste former for skadedyrsangreb, hvortil du har mulighed for, at oprette en servicekontrakt.

En servicekontrakt indebærer et fast antal besøg årligt, til en fastlagt pris. – Denne kontrakt kan laves på insekter, rotter og mus.

Det er også muligt at oprette en servicekontrakt i forbindelse med forebyggelse af rotter eller som opfølgning af en kommunal rottesag. I forbindelse med oprettelsen af servicekontrakten, vil der blive foretaget en bygningsgennemgang for at sikre den bedst mulige forebyggelse.

Erhverv

Ved dit firma kan vi hjælpe med rådgivning og bekæmpelse af de fleste former for skadedyrsangreb, hvor det også er muligt at oprette servicekontrakter på insekter.

Der er også mulighed for at oprette en servicekontrakt i forbindelse med forebyggelse af rotter eller som opfølgning af en kommunal rottesag.

En servicekontrakt indebærer et fast antal besøg årligt til en fastlagt pris. Servicen vil betyde den bedst mulige forebyggelse. Derudover vil der blive lavet en bygningsgennemgang ved rotte- og musebekæmpelse.