Rotte bekæmpelse

Har du besøg af en rotte?

Har du fået uønsket besøg af en rotte på loftet, eller andre steder? Så hjælper Joma Skadedyr gerne med rotte bekæmpelse. 

Den mest udbredte rotte i Danmark, er den brune rotte, som for længst udkonkurreret den sorte pestrotte. Den brune rotte er typisk stor og aggressiv, og kan findes i både kloaksystemet og naturen.

Man fandt hurtigt ud af at den måtte bekæmpes, da den ellers ville skabe uhelbredelige problemer, da den kan bærer smitsomme sygdomme. Derfor har man større prioritering for at forebygge problemet med rotter, da de er svære at bekæmpe.

Den søger i de kolde måneder ind i bygninger og beboelse, for at søge efter et tørt sted at bygge rede. Her får de oftest adgang igennem kloaksystemet.

Alle borgere i Danmark har pligt til at anmelde rotter direkte til de kommunale myndigheder – det kan du gøre her

Derefter kan Joma Skadedyr, hjælpe med opfølgning af rottesagen, og hjælpe med bekæmpelse og forebyggelse af rotterne.

rotte_beskrivelsesbillede

Ved rotte bekæmpelse kan vi tilbyde..

  • Bestående af en bygningsgennemgang og opsætning af depotbokse udenfor din beboelse eller erhvervsbygning.
  • I erhvervsbygninger er der også mulighed for opsætning af depotbokse indenfor.
  • Disse rottespærrer vil i den elektroniske udgave være tilknyttet en tilsvarende portal på nettet og med besked over mail ved aktivitet ved fælden.
  • Ved opsætning af rottespærre i brønd er der tilknyttet minimum 1 årligt lovpligtigt servicebesøg. Med ønske om rottespærre i brønd kan dette tilknyttes ovenstående sikringsordning, men også stå alene med en servicekontrakt på 1- 3 år.

Vidste du at..

info_om_rotter_beskrivelse

Har du spørgsmål?

Interesseret i en service kontrakt?