Hvad dækker over øvrige skadedyr?

Hvad er øvrige skadedyr? Nogle skadedyr ser man oftere end andre. Under denne side, har vi samlet dem som vi ikke ser helt så ofte.
Det betyder slet ikke at Joma Skadedyr ikke kan hjælpe. Vi vil meget gerne komme og hjælpe, hvis du har problemer med nogle af de skadedyr som du kan finde herunder. 

Og hvis du nu skulle finde et skadedyr, som du ikke syntes hører under øvrige. Eller at du bare har et spørgsmål. Så er du mere end velkommen til at kontakte Joma Skadedyr, så skal vi nok finde en løsning på dit problem.

Biller

Døjer du med biller i hjemmet, og har brug for en skadedyrsbekæmper? – Vi vil gerne hjælpe dig!

De fleste biller er harmløse og hører til i naturen, hvor de fungere som nyttedyr. Når billen kommer ind i hjemmet, vil det være et skadedyr, da de søger føde – typisk tørvarer som mel, nødder, gryn og brød. 

Men for at lave den rigtige bekæmpelse, af de forskellige biller, er det vigtigt at finde ud af, hvilken art det drejer sig om.
Send os eventuelt et billede af billen, så vi kan finde den rette bekæmpelse til den pågældende bille i dit hjem.


Møl

Møl er skrøbelige og dårlige flyvere, da de ikke kan holde sig flyvende i længere tid ad gangen. De søger dog altid op ad og kan derfor ofte findes i loftpaneler.

Møl kendes som regel ved at de blafrer rundt og ligner små sommerfugle. Der kan også findes spor efter dem i tøj og andre tekstiler, da der så vil være huller i tøjet.

Forstadiet til flyvende møl er møllarver. Møllarver ses for det meste i køkkenet, især i årets varme måneder, hvor de kan kravle på vægge og lofter. Møllarver er heller ikke fremmede for folk i køkkenet, da man kan opleve at melposen er helt levende af melmider eller møllarver.


Skægkræ/sølvfisk

Døjer du med skægkræ/sølvfisk? Du kender nok allerede sølvfisken, som der kan lide at opholde sig på badeværelset.

Sølvfisken ligner lidt sin skæggede fætter, den er dog lidt større – nemlig skægkræ, også kaldet sølvkræ.

Skægkræ minder af udseende om sølvfisken. Sølvfisken er helt almindelig i danske hjem, og skægkræet er nært beslægtet med sølvfisken. Er du i tvivl om dit hjem er beboet af skægkræ eller sølvfisk, skal du grundliggende holde øje med insektets behåring – altså skægget.

Kort sagt er skægkræet et skadedyr, som kan være svært at slippe af med, og som kan sprede sig med stor hast.